Hallo, ik ben Esther Methorst – van Wijk en ik ondersteun je graag voor een aantal uur per week/maand.

Loop je achter met je administratie, word je gek van je al je mails en heb je veel te organiseren? Ik ben nauwkeurig, ik werk gestructureerd en ik word blij als ik orde in de chaos kan scheppen. Je doet jezelf en mij er dus een groot plezier mee.

Heb je zelf geen inspiratie voor je website? Geen probleem. In het bijhouden van jouw website ligt mijn kracht. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en ik houd ervan om met computers bezig te zijn. Ik help je om content te maken voor social media. Zo wordt jouw bedrijf zichtbaar en kun je groeien. Dat is waar we allebei energie van krijgen!

Verder ben ik ben open, klantgericht, hulpvaardig, integer, betrouwbaar, flexibel en ik kom mijn afspraken na.

Omdat ik sterk ben in organiseren en structureren, ben ik vaak ingeschakeld om het secretariaat op te zetten en projecten te begeleiden zoals; oprichten vrijwilligersadministratie, opzetten digitaal archief, begeleiding huisstijl en trajecten eindejaarsbijeenkomst organiseren in samenhang met het regelen en uitzoeken van kerstpakketten. Ik werk zelfstandig dus heb ik weinig aansturing nodig.

Met ruim 20 jaar ervaring als secretaresse ben ik de steun en toeverlaat geweest van communicatieafdelingen bij non-profit en gezondheidszorg organisaties. Begin 2017 heb ik besloten om een andere richting op te gaan. Ik heb mijn bedrijf, VA4u – de Virtual Assistent voor jou, opgericht. Als jouw sparringpartner bekijken we samen hoe ik jou het werk uit handen kan nemen waar je niet aan toe komt of wat je vervelend vindt. Zo kun jij je weer richten op de leuke dingen binnen je bedrijf en kan ik doen wat ik het liefste doe: organiseren.

Wil je meer weten? Bekijk dan mijn LinkedIn pagina. Wil je weten wie mij aanbeveelt? Ga dan naar de pagina referenties.

En privé? Ben ik gelukkig getrouwd met Peter. Ik heb een zoon van 12 (Jord), een stiefzoon van 10 (Vincent) en een stiefdochter van 16 (Vera). We wonen in de prachtige en bosrijke omgeving van Zeist.

Ik ben dol op films en ben best veel in de bioscoop te vinden, maar ook thuis kijk ik regelmatig films of series. Verder ben ik dol op stedentrips, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik hou van gezelligheid en onderneem graag leuke dingen, zoals uit eten gaan, creatieve workshops volgen, naar het strand gaan, af en toe naar een pretpark of dierentuin.

error: Copyright protected!