Wil je weten of VA4u – de Virtual Assistant uit Zeist je verder kan helpen? Dan nodig ik je van harte uit voor een intakegesprek. Dit kan telefonisch of via Skype/FaceTime. Wil je liever een persoonlijk gesprek, dan kan dat uiteraard ook. Dan kom ik graag bij je langs.

Tijdens het gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en wat moet er gebeuren om je bedrijf meer zichtbaar te maken. We bespreken samen welke diensten ik voor jou invul, voor hoeveel uur per week/maand en voor hoelang.

Omdat ik werk met jouw vertrouwelijke gegevens, is een goed gevoel en vertrouwen hebben in elkaar van groot belang om samen te werken. Daarom hebben we ook regelmatig contact.

Kosten

Ik help je in ieder geval 4 uur per maand en zoveel meer tijd je nodig hebt. Het meest efficiënt is om een pakket af te nemen. Hierin zit een vast aantal uur en bepaalde werkzaamheden. Dan weet je waar je aan toe bent, wat ik voor je doe en wat het je kost. Hierdoor kan ik optimaal betrokken zijn bij jouw werk, waardoor we samen aan de groei van je bedrijf kunnen werken.

Ik hanteer een uurtarief van 45 euro. Maar je kunt ook een pakket bij me afnemen, dan kan ik een scherper tarief aanbieden.

Na ons intakegesprek stuur ik je een offerte met de prijs en de gemaakte afspraken. Na je akkoord ga ik direct voor je aan de slag!

Pakketten

XS

10-12 uur
per maand

per week

  • ca. 3 uur inzet

S

16-20 uur
per maand

per week

  • ca. 4 uur inzet

M

24-28 uur
per maand

per week

  • ca. 6 uur inzet

L

32-36 uur
per maand

per week

  • ca. 7 uur inzet

XL

40-44 uur
per maand

per week

  • ca. 9 uur inzet

error: Copyright protected!